piplogo02.png

QILUSA CHOIR NUUK november 2019

PIP arrangerede i samarbejde med Grønlands Idrætsforbund (GIF) en gratis korworkshop for unge i november 2019 i Nuuk. Workshoppen blev afholdt i forbindelse med Grønlands første bevægelsesfestival, Qilusa og foregik i kulturhuset Katuaq. 

Under workshoppen fik deltagerne bl.a. undervisning i korsang, traditionel grønlandsk trommedans og performance. Workshoppen blev afsluttet med en optræden i Katuaq som var åben for alle.

Aktiviteterne under Qilusa tog udgangspunkt i festivalens to temaer: bevægelse og identitet. Idræt er meget mere end et medlemskab i den lokale fodboldklub, det handler også om den uorganiserede og selvorganiserede idræt, som løbeturen med træningsmakkeren. GIF taler om bevægelse i en bred forstand, hvor også dans, fjeldtur med familien og en walk&talk på arbejdet tæller.

Festivalen bød på en lang række forskelligartede arrangementer. Eksempelvis spændende workshops, motiverende og inspirerende foredrag, musik/kunst, filmaftener, opvisninger – og naturligvis masser af bevægelse! 

  • instagram-social-network-logo-of-photo-c
  • facebook-logo (4)
  • youtube-logotype (5)
  • soundcloud-logo (5)