piplogo02.png

NIPITU Qaqortoq 8.-19. juli 2019

NIPITU Qaqortoq er foreningens første projekt, som startede i sommeren 2015. Her får grønlandske børn og unge mellem 12 og 25 år, mulighed for at deltage i en 2-ugers gratis musik camp. Hvert år samles et hold af 10 professionelle musikere, som underviser deltagerne. NIPITU har været afholdt, hver sommer i Qaqortoq i Sydgrønland.

 

Musik-campen byder på 10 dage med leg og læring. Alle deltagere indgår både i enkelt-og holdundervisning på praktisk og teoretisk plan. Alle dage har et fastlagt skema, med opvarmning, workshops, bands/sammenspil, fælleskor, instrumentundervisning og musikteori. Forløbet er tilrettelagt med fokus på at deltagerne lærer gennem motivation, gode oplevelser og fællesskab.

 

Overordnede formål

Ideen med musik campen, er at skabe et fritidstilbud til grønlandske unge, med musik som omdrejningspunkt, et sted, hvor der ikke findes kulturhuse og musikskoler. NIPITU har i 2019, 5 år jubilæum og har de foregående 4 år, haft 150 unge igennem 4 camps, hvor mange af de unge, hvert år har været gengangere.

  • instagram-social-network-logo-of-photo-c
  • facebook-logo (4)
  • youtube-logotype (5)
  • soundcloud-logo (5)